Over deze blog

Ik ben de blog Vinkjuh gestart op 13-12-12. Ik hoorde mijn vriendinnen altijd praten over de nieuwste artikelen van de bloggers die ze volgde en de nieuwste filmpjes. Ik hield me daar niet zo mee bezig maar op een dag besloot ik een kijkje te nemen op de blog van Teske, waar mijn vriendinnen het altijd over hadden. Ik vond het meteen heel leuk om de blog van Teske te lezen en haar filmpjes te kijken. Ik hield al heel erg lang van schrijven maar wist niet zo goed hoe ik weer kon beginnen met schrijven, ik vond boeken schrijven namelijk niet leuk. Toen ik de blog van Teske belandde wist ik hoe ik weer wat met schrijven kon gaan doen: ik kon een blog beginnen! Ik had een eigen camera waarmee ik kon filmen en foto's kon maken en startte mijn blog. Ik noemde hem Vinkjuh omdat ik zo snel niets anders wist.


Het bloggen vond ik in meteen super leuk! Ik schreef over de dingen die mij interesseerde en niks was fout. Dat vind ik het allerleukste aan bloggen, dat je kan doen wat je leuk vind en dat niks fout is. Dit is mijn kleine stukje internet waar ik kan doen en laten wat ik wil. Ik vind het heel leuk om artikelen over fotografie te schrijven, maar soms maak ik ook shoplogs of schrijf ik iets over lifestyle. De artikelen zijn erg verschillend. Ik deel alles wat mij bezig houd en interessant lijkt. Ik geniet nog elke dag van het bloggen en ben er nog lang niet op uitgekeken! Ik wil zeker nog lang door gaan!

 Sinds 3 september 2014 heeft mijn blog de naam A cup of sea. Ik ben op deze naam gekomen omdat ik iets wou doen met gezellige, knusse dagen waarop het regent en iedereen lekker binnen zit. Daardoor kwam ik op a cup of tea, helaas was die naam al bezet en daarom besloot ik van tea sea te maken, ik kom altijd helemaal tot rust bij de zee en het liefst ben ik daar elke dag!

Klik geurst verder op mijn blog! Als je een vraag, opmerking of tip hebt kan je contact opnemen met de contactpagina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten