Over mij

Ik ben Vink Beijer, 16 jaar en ik ben geboren en getogen in hartje Nederland. Namelijk in Utrecht. Ik woon in een wijk vlak bij het centrum en heb het daar reuze naar mijn zin. Ik ben opgegroeid met mijn ouders en een jonger broertje en zit in 4 havo. Al sinds ik een klein meisje ben hou ik van schrijven. Op de basisschool scheef ik hele schriften vol! Later kwam daar mijn passie voor fotograferen bij. Prima te combineren met een blog dus. Ook ben ik groot muziekfan. Al sinds ik heel klein ben speel ik viool. Dat doe ik nu nog steeds trouwens. Ook luister ik graag naar muziek en heb ik mezelf geleerd piano te spelen.

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Dat is mijn levensmotto. Ik hou van lachen en leef het leven op mijn eigen manier. Ik vind het dan ook belangrijk dat je zoveel mogelijk uit het leven haalt. Geniet van elk dingetje. Hoe klein het ook is. Ik ben iemand die geniet van het leven en altijd het positieve probeert te zien, ook al is dat soms moeilijk.

Ik omschrijf mezelf als een positief denkend persoon die niet snel iets raar vind en mensen accepteert zoals ze zijn. Zelf ben ik ook een beetje gek soms. Maar ik wil ook graag dat mensen dat accepteren. 

Naast mijn blog kan je me ook volgen op twitter en ben ik actief op youtube

6 opmerkingen:

 1. hey, leuke blog! :-) ik ben trouwens Eva
  hoe oud ben je eigenlijk als ik vragen mag?
  succes met je blog verder

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben 14 jaar, staat ook in het stukje trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. in het stukje staat 15 jaar...

   Verwijderen
  2. Ja inderdaad er staat 15 x

   Verwijderen
  3. Toen ik die reactie plaatste was ik 14, maar ik ben inmiddels 15 geworden :)

   Verwijderen