zaterdag 13 december 2014

Happy birthday to my blog!


Ja ja, vandaag is het zo ver! Mijn blog bestaat vandaag precies 2 jaar! 2 jaar geleden, op 13-12-12 startte ik mijn blog met de naam Vinkjuh. Ik wou graag wat meer met schrijven bezig zijn en een blog leek mij de perfecte plek om mijn creatieve uitspatsels te plaatsen. Nu, 2 jaar later, plaats ik die uitspatsels nog steeds met heel veel plezier. Mijn naam is verandert, ik heb al super veel verschillende lay outs gehad en ik schrijf over andere onderwerpen dan ik eerst deed. Maar mijn blog is altijd hetzelfde gebleven. Ik vind het leuk om alles wat ik doe te delen met anderen, wat ik denk, wat ik doe, wat ik maak, ik vind het leuk om aan andere mensen te laten zien waar ik mee bezig ben en wat mij bezighoud. Mijn blog is daar echt de perfecte plek voor. Ik ben dan ook echt heel erg blij dat ik 2 jaar geleden de beslissing heb genomen om een blog te starten. Dagelijks plaatsen doe ik al heeeeeel lang niet meer en stiekem vind ik dat soms wel jammer, omdat ik er nu niet zo makkelijk meer regelmaat in krijg en het moeilijk vind om het ├ęcht bij te houden terwijl ik dat wel heel erg leuk vind.

Is er iemand die zich mijn eerste artikel nog kan herinneren? Mijn eerste artikel was een artikel waarin ik mij voorstelde en een beetje vertelde wat ik van plan was. Je kan hem hier teruglezen. Mijn eerste ├ęchte artikel ging over het jaar 2012. In dat artikel vertelde ik hoe mijn 2012 was, wat ik had geleerd en ontdekt en hoe ik was gegroeid. Ik weet nog dat ik er eerst een filmpje over op had genomen maar daarna toch had besloten er een artikel over te schrijven. Dat artikel kan je hier terugvinden.


Aan het begin van mijn blog deed ik de andere bloggers die ik volgde heel erg na, ik vond wat ze deden super leuk en nam heel veel van ze over. Hoe langer ik blogte, hoe meer ik een eigen stijl kreeg. Nu vind ik dat ik wel heel erg een eigen stijl heb en niet meer alles van anderen overneem, zo hoort het ook te zijn eigenlijk :)

Dan heb ik ook nog een tijdje op youtube gezeten, daar ben ik inmiddels weer zo goed als mee gestopt. Ik maak nog wel filmpjes van vakanties, maar buiten dat komt er eigenlijk niks meer online op mijn kanaal. Ik merkte dat ik me niet veilig voelde bij het met mijn hoofd op youtube staan. Op mijn blog hoef ik niet zo groot met mijn hoofd in beeld en dat voelt voor mij veiliger. Ik kan me ook altijd wel weer wat beter uiten als ik typ.

Wat ik nog wil bereiken met mijn blog? Ik wil graag groeien, meer posten, beter worden, dat soort dingen. Ik wil echt graag weer meer gaan posten en dat neem ik mezelf zo vaak voor en dan maak ik een mooie planning maar daar komt dan niks van terecht, beetje jammer. Want ik vind bloggen echt heel leuk en ik wil het echt weer vaker gaan doen, maar een gebrek aan tijd speelt ook een grote rol. Ook wil ik graag groeien en beter worden. Ik kan nog altijd veel leren over hoe ik nou het best dingen kan doen en dat vind ik heel erg fijn want zo word ik alleen maar beter! Ik ben ook nog een beetje aan het uitzoeken hoe ik er voor kan zorgen dat mijn blog origineel is en opvalt, daar later meer over!

Zo! Er zitten alweer 2 jaar op! Wat is de tijd toch snel gegaan! Ik vind het bloggen nog steeds ontzettend leuk en ik wil iedereen die mijn blog bekijkt ontzettend bedanken voor alle lieve reacties die ik heb gekregen en gewoon voor het feit dat ze mijn blog blijven bezoeken! Op naar de volgende 2 jaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten