vrijdag 21 november 2014

Music of the moment #20

                                                        
Het is weer tijd voor een music of the moment! Ik heb de laatste tijd weer veel nieuwe artiesten, nummers en albums ontdekt. Ben je benieuwd naar de muziek die ik de laatste tijd vaak heb geluisterd? Lees dan verder!Ben Harper- Forever
Ik blijf van akoestische gitaren houden! De nummers die hieronder staan hebben ook voor het grootste deel een akoestische gitaar. Dit nummer is best wel verdrietig, maar ik vind hem heel erg mooi en luister hem graag. Vooral het intro vind ik ontzettend mooi, en de trommels die door het nummer heen spelen.

                                                                
Kansas-Dust in the wind
weer een akoestische gitaar! Dit nummer vind ik echt goed bij de herfst passen en ook dit nummer is weer een beetje verdrietig, maar dit nummer maakt me rustig en vind ik net als het nummer hier boven heel erg fijn om te luisteren. En natuurlijk vind ik de vioolsolo in dit nummer ontzettend gaaf, omdat ik zelf ook viool speel.

                                                                 
Moddi-House by the sea
Dit nummer is denk ik wel favoriet de laatste tijd. Ik vind het intro van dit nummer al ontzettend mooi, maar de tekst is ook prachtig. Daarnaast vind ik het nummer ontzettend goed in elkaar zitten. Ik heb dit nummer de laatste tijd al erg vaak geluisterd, maar ik ga hem zeker weten nog meer luisteren!

                                                                  
William Fitzsimmons- Beautiful girl
Again, weer een nummer met een akoestische gitaar. Ook dit nummer is een beetje verdrietig, waarom ik de laatste tijd zo veel verdrietige nummers luister? Geen idee, ze maken me rustig en ik vind ze meestal ontzettend mooi in elkaar zitten. Ook dit nummer vind ik weer ontzettend mooi en goed. Wat hou ik toch van akoestische gitaren!


                                                                   
Niels Geusebroek- We are
Dit is weer een beetje een ander nummer dan de nummers hierboven, dit nummer luister ik vaak op de fiets omdat hij me energie geeft. Ik vind dit nummer ontzettend vrolijk en de tekst is erg makkelijk uit je hoofd te leren. Ik vind Niels Geusebroek sowieso erg leuke muziek hebben en 7 december ga ik hem live zien! Heel erg veel zin in!

                                                                   
Agnes Obel- Sons & daughters
Ik luister de laatste tijd erg veel naar de muziek van Agnes Obel, haar muziek heeft een beetje een klassiek tintje, wat ik persoonlijk heel erg leuk vind. Haar muziek luister ik vaak bij mijn huiswerk, het maakt me rustig en ik vind de nummers heel erg goed in elkaar zitten. Dit nummer is nu favoriet, omdat ik de melodie zo ontzettend mooi vind.

welke muziek luister jij vaak?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten