vrijdag 11 juli 2014

Kampvuurmuziek.


Het is zomer en dat betekent dat je weer volop kampvuren kan houden. Gezellig met zijn allen in een cirkeltje om het warme vuurtje, marshmallows roosteren en kletsen. Ik hou van kampvuren en vind het mega gezellig om met vrienden om een kamp vuurtje te zitten. Maar welke muziek vind ik nou helemaal bij een kampvuur horen? Lees snel verder!


Riptide- Vacance Joy
Dit is een heerlijk 's zomers nummer! Bij kampvuren denk ik ook al gauw aan gitaren, dus dit nummer vind ik dan al helemaal perfect. Hij is ook lekker vrolijk!

Rolling Stone- Passenger
Eigenlijk vind ik alle muziek van Passenger perfect voor bij een kampvuur, Rolling Stones vind ik gewoon een super leuk nummer. Ook dit nummer heeft weer een gitaar, een instrument dat je nog vaak gaat terug horen in dit artikel!

Again And Again- Tessa Rose Jackson
Tessa Rose Jackson heb ik vorige zomer ontdekt en ik vind haar muziek zo leuk! Lekker basic en akoestisch en perfect voor bij een kampvuur.

Always- Room Eleven
Dit is een heel erg gezellig nummer. Je hoort ook stemmen op de achtergrond en het nummer is vrolijk, schattig en gezellig. Perfect voor op de achtergrond bij een gezellig kampvuur.

Beautiful Girl- Sara Bareilles
Dit is het simpelste van het simpelste nummer. Alleen een gitaar en klaar is kees. Ik vind de tekst van dit nummer ook ontzettend mooi en ik vind het heel mooi dat het nummer zo "clean" is. Zonder andere instrumenten. Alleen een stem en een gitaar. 

Better Together- Jack Johnson
Dit nummer vind ik ontzettend schattig. Ook weer met een gitaar en lekker basic. De stem van Jack Johnson is heel mooi en dit nummer geeft me een zomergevoel. En wanneer hou je een kampvuur? Juist, in de zomer.

Caravan- Passenger
Als je de video al bekijkt krijg je spontaan een zomergevoel. Ik zie bij dit nummer helemaal voor me hoe iemand met een gitaar bij een kampvuur zit en het stukje waarin gefluit word fluit. En dat later iedereen mee fluit.

Each Coming Night- Iron & Whine
goh, weer een gitaar. Ook dit nummer is weer lekker bezig en ik vind het super mooi dat het tweestemmig gezongen word. Dat maakt het nummer toch nog net wat anders en dat spreekt mij heel erg aan. Ook dit nummer zou ik zo iemand op de gitaar horen spelen bij een gezellig kampvuurtje.

Mrs. Cold- Kings Of Convenience 
tja.. hoe kunnen ze ontbreken? De voor mij helden van de akoestische muziek. Twee mannen met een gitaar en prachtige stemmen. Dit nummer vind ik lekker 's zomers en het gitaarmelodietje vind ik ontzettend leuk. Kings of Convenience kan wat mij betreft niet ontbreken bij een kampvuur!

welke muziek vind jij bij een kampvuur horen?Geen opmerkingen:

Een reactie posten