vrijdag 18 juli 2014

Een dagje naar Keulen.


Dinsdag ben ik naar Keulen geweest met school. Het was een super leuke dag en ik heb en aantal foto's gemaakt die ik vandaag met jullie ga delen! Lees snel verder!
'S ochtend stond ik om 6:00 op, want om 7:30 moest ik op school zijn.
Het duurde iets meer dan 2 1/2 uur voordat we er waren, maar gelukkig heb ik me prima vermaakt.
Als eerst gingen we naar het NS Dokumentationszentrum. Een herdenkingsplaats voor slachtoffers van het National-socialisme in Duitsland. Helaas hadden we daar weinig tijd omdat de busreis iets langer had geduurt dan gepland.

Daarna liepen we naar de Dom. We gingen even naar binnen, maar er begon een dienst dus we bleven niet lang. 
We hadden 3 uur shoptijd en daarna zouden we naar een museum gaan, maar het museum was om technische redenen gesloten. We gingen naar een ander museum en daarna hadden we een rondvaart over de Rijn. Na een hele geslaagde dag weer in de bus terug naar huis. Het plan was om om 23:00 weer terug op school te zijn, maar we waren Keulen pas net weer uit en we stonden in de file. Voor ons was een ongeluk gebeurt met een vrachtwagen en het gerucht ging dat de dader was weggerend. We hebben ongeveer anderhalf uur in de file gestaan voordat we weer konden rijden. Ik vond het niet erg want ik had het reuze naar mijn zin met alle andere mensen in de bus. Uiteindelijk waren we om 01:30 op school en was ik om 02:00 thuis. 

Het was echt een hele geslaagde dag met vriendinnen en Keulen is een hele mooie stad. We hebben ontzettend leuke dingen gedaan en ik heb heel erg veel lol gehad. Het in de file staan vond ik helemaal niet zo erg want ik heb me prima vermaakt met iedereen in de bus. Ik wil zeker nog een keer terug naar Keulen want ik heb het heel erg naar mijn zin gehad, ik ben mijn stem wel kwijt maar dat maakt me niks uit. Het was een super leuke afsluiting van het jaar, ik heb nu dan echt eindelijk zomervakantie!


2 opmerkingen: