zaterdag 22 februari 2014

ik ben blij met...


Het is al weer een tijdje geleden dat ik een lijstje maakte met de dingen die mij blij maakt, ik vind dat soort lijstjes altijd heel erg leuk om te maken dus besloot ik er weer eens een online te zetten. Lees snel verder!


- Dat ik zo goed geslaagd ben bij de Primark. Je kon het al zien in mijn Primark shoplog (link), ik heb best veel gekocht en ben heel erg blij met mijn aankoopjes. Ik heb lekker warme vesten gekocht en ook wat dingen die heel erg nuttig zijn. De vorige keer slaagde ik veel minder goed en daarom ben ik nu extra blij dat ik zo goed geslaagd ben.

- Lieve vriendinnen. Soms gaat het een tijdje wat minder, en dan is het extra fijn dat er vriendinnen zijn die achter je staan. Ik ben heel erg blij dat ik vriendinnen heb waarbij ik terecht kan als er iets is en die er voor me zijn. Ook heb ik vandaag (donderdag) afgesproken met twee vriendinnen die ik al een hele tijd niet meer gesproken had, dat was ook super gezellig en daar word ik heel blij van.- Dat het nog steeds geen winter is in Nederland. Ik hou van dit zachte weer en haat de kou. We hebben dit jaar eigenlijk nog helemaal niet zo veel kou gehad. 'S nachts koelt het wel flink af maar overdag is het prima te doen. Ik haat kou en heb heel snel last van een winterdip, gelukkig valt hij dit jaar mee omdat het weer zo lekker zacht blijft.

- Het idee dat alles wel weer goed komt. Als ik me rot voel heb ik het idee dat dingen niet goed meer komen. Zo had ik een tijdje terug ruzie met vriendinnen en dacht ik dat het ├ęcht niet meer goed zo komen tussen ons. Nu is het weer helemaal goed en doen we gezellige dingen samen, ik heb zaterdag met een van die vriendinnen een filmdagje gehouden en ik ben met ze naar de primark geweest. Dat was allebei heel erg gezellig en daar ben ik heel erg blij om omdat ik dacht dat ik mijn vriendinnen kwijt was.- Mijn ipod classic! Wat ben ik blij dat ik weer volop muziek kan downloaden en niet meer hoef na te denken over de hoeveelheid die er op staat. Ik heb nu nog heel erg veel ruimte terwijl er toch al wel 900 nummers op staan. Ook vind ik hem ontzettend fijn in gebruik en ben ik gewoon heel erg blij dat ik hem heb aangeschaft! Een uitgebreider artikel kan je hier lezen.

- De stage die ik over een weekje ga lopen! Ik ga stage lopen bij een fotografe in Utrecht. Ze is voornamelijk gespecialiseerd in bruidsfotografie en haar foto's zijn echt geweldig. Ze kan heel goed de emotie en het karakter van mensen vastleggen en daardoor spreken haar foto's mij heel erg aan. Ik hoop dat ik heel erg veel ga leren bij deze stage en heb er ontzettend veel zin in!

waar word jij blij van?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten