dinsdag 24 december 2013

music of the moment #11

jullie hadden het ongetwijfeld al wel gemerkt: het is de laatste tijd nogal rustig op mijn blog, ik had zo weinig concentratie de laatste weken! Leren voor school lukte niet, en bloggen ook niet. Kwam waarschijnlijk gewoon omdat ik heel erg toe was aan vakantie. Gelukkig is mijn vakantie nu begonnen dus hoop ik dat ik snel weer wat meer online kan hebben.


Het is weer tijd voor een music of the moment. Een artikeltje wat ik maandelijks maak waarin ik jullie vertel welke muziek ik veel luister de laatste tijd, lees snel verder!

laten we beginnen met Kings of Convenience. In de vorige music of the moment verteld ik al wat over hun. Toen ik vorige week mijn nieuwe telefoon binnen kreeg vroeg ik aan een vriendin of ze wat muziek wou sturen. Ze stuurde het hele album van Kings of Convenience en sindsdien heb ik dat nonstop geluisterd. Hun muziek is zo fijn!ook ontdete ik Daughter, wat hebben zij leuke muziek zeg! Wat ik het leuke vind aan hun muziek is dat het heel rustig begint en steeds drukker word. Ik kreeg heel veel energie van hun muziek!

van dit nummer krijg ik ook heel veel energie, en hij is ook nog heel erg vrolijk!
Bon Iver heeft ook heel erg goede muziek. Zijn muziek is lekker rustig en dat vind ik heel erg fijn.als laatste dit mega vrolijke nummer. Dit nummer is zo grappig en ik word er zo ontzettend vrolijk van!

welke muziek luister jij veel de laatste tijd?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten