donderdag 31 oktober 2013

dit was oktober.


Wat gaat de tijd toch snel, oktober is alweer voorbij! In dit artikel vertel ik jullie wat er leuk was in oktober, maar ook wat er minder leuk was.


Leuk:
-        -  De herfstvakantie vond ik super leuk! Ik heb ontzettend veel leuke dingen gedaan en ben helemaal tot rust gekomen, had dat weekje vrij echt even nodig.

-    -      Het lekkere weer wat we hebben gehad vond ik ook heel leuk. Eigenlijk mag het van mij wel dit weer blijven, heb niet zo’n zin in de kou.

-    -     Gezellige pauzes met gezellige vriendinnen.

-     -    De nieuwe manier van plannen die ik heb ontdekt! Ik las erover op een blog en begon het meteen uit te proberen, volgens mij gaat het heel goed werken maar ik begin er morgen pas mee. Hier komt nog een artikel over online.

Niet leuk:

-         - de klas waar ik nu in zit blijft niet leuk. Ik ben 7 weken geleden naar mijn mentor toe gegaan om het aan te kaarten en in die 7 weken tijd is er bijna niks gebeurd. Gelukkig komt er steeds meer vaart in, dus ik hoop dat ik me snel weer veilig voel in de klas.

-         - De paar keer storm en regen die we hadden vond ik niet echt leuk, ik ben toch wel een paar keer flink nat geregend en dat is nooit fijn.

 wat vond jij van Oktober?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten