maandag 19 augustus 2013

outfit inspiratie

het is weer tijd voor wat outfit inspiratie. Ik heb heel lookbook afgestruind naar leuke outfit's en heb de leukste voor jullie op een rijtje gezet, lees snel verder!
dit is een erg simpele outfit maar ik vind hem super leuk. De kleur van de broek vind ik heel erg mooi. Het shirtje met het gebroken wit erin staat er heel mooi bij. De schoenen vind ik heel leuk. Ik heb ze zelf ook maar vind ze heel erg moeilijk te combineren. Ik zou zo in deze outfit over straat gaan. 

Ik hou van de kleur van deze broek! Ik vind bordeaux rood heel erg mooi en zou zelf heel graag zo'n broek willen, maar ik weet niet waar je zo'n kleur broek kan kopen. Ook vind ik deze kleur heel erg mooi gecombineerd met het donkere groen en het wit. Ik vind outfits met dit soort kleuren altijd heel erg mooi en zou zeker ook meer van deze kleuren in mijn kast willen hangen, alleen moet ik eerst even uitzoeken waar ik ze kan kopen. 


Het leukste aan deze outfit vind ik de schoenen. Ze hebben een super leuk patroon op de achterkant en ik zou ze heel erg graag willen hebben. Voor de rest vind ik de outfit ook super leuk. De zwarte broek gecombineerd met het spijkerblousje vind ik heel leuk en  met een lang vest erover heen word het nog leuker. 

Weer een kleur die ik heel leuk. Leger groen! Ik heb een jas in die kleur en zou ook nog heel erg graag een blousje in die kleur willen. Het hempje met het hippie teken erop vind ik er heel leuk bij staan en de zwarte broek ook. En dan de shopper. Ik hou van shoppers! Ze zijn makkelijk, leuk en ik vind ze outfits altijd helemaal afmaken.


yes! Weer een bordeaux rode broek. Wat zijn die broeken toch leuk zeg. En het shirt vind ik ook heel erg leuk met die bloemen. De kleuren van de bloemen passen ook heel erg goed bij de kleur van de broek. Het spijkerjasje maakt de outfit helemaal af. Zwarte jas, bruine tas. Super. 


welke outfit vind jij het mooist?Geen opmerkingen:

Een reactie posten