zaterdag 27 juli 2013

vakantie update #2

Dat was het dan, een geweldige week in Kingsdown. Zaterdag zijn we met de boot over gegaan en hier aangekomen. Het park zag er super mooi uit en we hadden al snel een erg mooie plek ontdekt. Het uitkijkpunt dat uitkeek over zee. We zijn daar elke avond naar toe geweest om te kijken naar de lichtjes op zee.

Zondag hebben we niet veel gedaan, we zijn bijgekomen van de week fietsen en hebben rustig aan gedaan. Maandag zijn we naar Deal geweest. Een wat groter plaatsje in de buurt. Daar hebben we boodschappen gedaan en heb ik nog wat geshopt. Daar ga ik nog een shoplog van maken. Ook zijn we naar een kasteel geweest. Het was een leuke dag en we hebben veel gezien.

Dinsdag hebben we doorgebracht in het park. In het park is een zwembad en er zijn nog meer dingen. We hebben voor het eerst gebruik gemaakt van de wifi en we hebben gemidgetgolfd. Een rustige dag waar we ook nog lekker in hebben uitgerust. Woensdag hebben we een klifwandeling gemaakt. Het dorpje waar we in verblijven ligt onder aan de witte krijtrotsen. Daar hebben we overheen gewandeld en het uitzicht was adembenemend. We keken uit over het dorp, de zee en in de verte zagen we bootjes. We hebben thee gedronken in een typisch Engels theehuis en zijn toen weer terug gaan lopen.

Donderdag zijn we naar het strand geweest. De stranden in Engeland zijn anders dan in Nederland. De meeste stranden bestaan niet uit zand maar uit grind. Ook is het water een stuk dieper waardoor je niet ver de zee in kan. Er zijn meer golven dan in Nederland en het water is zouter. Het was dus wel even wennen maar het was heel erg lekker in de zee. En nu is het vrijdag en schrijf ik dit. Jij leest dit pas op zaterdag, als ik al weer onderweg ben naar de volgende camping om vanuit daar meer van Engeland te zien. We gaan misschien nog naar Londen en we gaan nog veel meer doen.

Ik laat jullie nog wat vakantiekiekjes zien:

de witte kliffen.


grindstrand.deze kat kwam zomaar ons huisje in lopen, hij was zo lief!

de kust.uitzicht vanaf het uitzichtpunt.

er lopen dus wilde vossen door het vakantiepark.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten