donderdag 7 maart 2013

wie is de mol?

lang geleden dat ik over wie is de mol schreef. Maar donderdag is het zo ver. De mol maakt zich bekent. Mijn mol is er al uit, dat was Carolien. Ik ben niet zo goed in de mol voorspellen. Vorig jaar had ik het ook fout.
in aflevering 1 ging Ewout er uit. Ze gingen bungee jumpen en hadden een warm welkom in een kerk.in aflevering 2 viel Joep af. Ze moesten een dictee maken en werden achtervolgd door mensen op quats.in aflevering 3 viel Janine en Tim af Janine viel af door een hele vervelende gebeurtenis. Ze sprong van de klif maar kwam verkeerd neer waardoor ze een paar rugwervels heeft verbrijzelt. Naast het klifspringen gingen ze op safari en stonden Tania en Tim op een bootje foto's te maken.

in aflevering 4 viel er niemand af. ze moesten om en om naar voren komen en een kaart trekken. Het kan een groene of een rode zijn. Als ze groen trekken moeten ze iemand kiezen die geen scherm te zien zijn, en gaat die persoon automatisch door naar de volgende aflevering. Als ze rood trekken krijgt juist wel iemand zijn scherm te zien. Er viel niemand af. Wel kwam Tim weer terug, hij werd gevonden door Tania en Paulienin aflevering 5 viel Tania af. Ze moesten goud zoeken en sliepen tussen de wilde dieren...in aflevering 6 viel Tania af. Ze gingen vliegen, paardrijden en hadden hun eerste ontmoeting met de mol...in aflevering 7 viel Daniƫl af. Ze moesten een foto ontwikkelen, een vrijstelling bemachtigen en hem vervolgens weer afpakken.
in aflevering 8 viel Zarayda af. Ze leerden Zulu, trokken aan touwen en gingen naar een drive-in bioscoop waar ze weer informatie kregen over de mol.in aflevering 9 kwamen we erachter dat Carolien de verliezer is. Ze gingen naar de bieb en kregen bijzondere vragen van mensen in de trein.

wie is de mol? Dat horen we vanavond. Ik ben nu over gestapt op Paulien wie denk jij dat de mol is?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten