zaterdag 16 februari 2013

ik praat je bij.


zoals jullie misschien wel hebben gemerkt heb ik de laatste tijd bijna niks gepost. En het spijt me, echt. Ik weet dat jullie dit niet willen horen maar anders kom ik nooit van mijn schuldgevoel af. Ik heb het deze week zo druk gehad! Gister had ik een VMBO eindexamen voor Nederlands. Hij telde heel zwaar mee voor je overgang en voor je havo/vwo advies wat ik aan het eind van de derde krijg. Mijn hele week bestond uit examen, examen, examen. Elke dag zat ik te leren voor die toets. En gister was het dan zover. Deze toets duurde 2 uur. Ik was de toetsen van 1 uur gewend. Dus dit was wel even wat anders. De toets zelf ging vrij goed. Hij ging wel veel slechter dan de oefentoetsen die ik had gemaakt. Maar ik had wel alles binnen de tijd af, ookal moest ik aan het eind verschrikkelijk stressen omdat ik het anders helemaal niet af kreeg. Na school moest ik meteen door naar een afspraak. 4 en een half uur orkest repetitie. Over een paar weken doen we mee aan een wedstrijd waardoor we heel hard moeten oefenen. Maar ik heb het overleefd en ik heb vakantie! Yay! Ik heb besloten maar een beetje tegen jullie aan te babbelen omdat ik een beetje heel erg inspiratieloos ben.

Eigenlijk ga ik deze vakantie niet veel interessants doen behalve heel goed uitrusten. Woensdag ga ik naar mijn opa, die tijdelijk in een verzorgingstehuis zit. Mijn oma is op wintersport waardoor mijn opa niet thuis kon zijn. Hij zit in een huis voor mensen van mantelzorgers zodat de mantelzorgers er een keer uit kunnen. Woensdag ga ik er samen met mijn moeder naar toe. Super leuk, want als we er met het hele gezin zijn kan je nooit zo goed met mijn opa praten omdat het dan een beetje te druk is. Maar als je met zijn twee├źn bent kan je prima met hem praten.

Verder ga ik aan het eind van de maand naar de dutch youtube gathering. Het is de eerste keer dat ik daar naartoe ga maar ik heb er super veel zin in. Ik ga samen met Ande. Ik ben echt heel erg benieuwd.

Hopelijk heb ik jullie zo een beetje bij gepraat over wat ik allemaal heb mee gemaakt.
hoe is het met jullie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten